THE onsdagmorgon

Det blev som jag trodde att det skulle bli.
Det känns väl oerhört betryggande att höra, va? Nåväl, jag fick promenera till flogsta, fick bada badkar, sova och titta på film - i precis den ordningen. Camilla hittade även en trevlig liten Jotextidning med inredningsporr som hon kunde kika på...Mmmm jaquardgardinen Torino, dig vill man ju bara sätta upp färdigsydd i sovrumsfönstret - ditt lilla slinkiga tyg...

Men vad hände sen???
Tisdagkvällen gick och blev till onsdagmorgon.

Camille gick utanför dörren och puff, så var hon putter. Arg, sur, trött, en aning hungrig kanske?
Men hon traskade bittert på och tänkte fula tankar om sin blivande prosauppgift. Tur nog att det fanns en behjälplig 1q-hand i närheten som skuffade in henne på nationen och ställde fram en kopp kaffe och en rejäl bit chokladdessert framför henne.

Så långt var väl allt lugnt. Men när Camilla kom in på sitt rum och såg den förskräckliga högen av papper och kläder, som bara väntade på att överfalla henne på skrivbordet... DÅ fick hon nog. Nu du... tänkte hon och vevade fram den lilla VIM-flaskan och en ren dammtrasa, NU DU, din lilla hög, nu ska du få smaka på den beska medicinen! Sagt och gjort!

Det blev storrengöring av allt. Kläder sorterades, papper slängdes eller placerades i lämpliga högar, alla träytor polerades, fönstret tvättades o badrummet fick sig en rejäl genomkörare. Tror knappt att det har hämtat sig än...

Men Camilla var nöjd, det här var ju betydligt roligare och mer konkret arbete än att läsa Madame Bovary.    
Sedan blev det höstpromenad med B. Och vi kikade på de nyinkomna julsakerna på Åhlens... ååååååååååå kuddar och glittrande julkulor... vill ha!

Men Camilla hade ett litet problem. Det var reggesexa på Uplands, utklädningstema. Camilla var inte särskilt motiverad till att 1, klä ut sig eller 2, umgås socialt med människor, eftersom hon tidigare konstaterat att

"Nej, jag ogillar inte människor, jag hatar de bara innerligt - det är en helt annan sak...." 
Om det var sagt på skämt eller inte... Här tviste de lärde! ;)

Men ja, nåväl, Petters syster var med och arrangerade festen och Petter skulle vara med. Det betyder att festen kommer att hålla på till någonstans 03.00 kanske och vips pannkaka så försvann Camillas onsdagkväll....
Om hon ville få chans att umgås med honom den kvällen, nu när hon kan, borde hon gå ned och socialisera. Men om hon inte kan förmå sig till att vara trevlig utan bara kan vara allmänt bitter på mänskligheten och känna sig olustig, sned, nere och putt till mods - hur ska det gå ihop sig???

Lösningen var briljant enkel - en promenad. En liten promenad på kvällskvisten skulle göra henne gott, eftersom "motion" ger endorfiner och endorfiner gör en glad... Tadaaa, kvällen är räddad.

Camilla promenerar med raska små kliv, Camilla kommer till Uplands och får umgås med sin 1q och träffa alla snälla människor som fanns där. Hon hade nog överdrivit - en aning - om hur människorna på Uplands var. De är söta och snälla människor - nåja, det finns undantag som vi inte nämner här - inget ont om det!!!

http://open.spotify.com/track/4mBmytgxYjneMNL79jgOyz
Men vid 02.00 fick hon nog, ögonen var  trötta och ville helst sova. Camilla tackade för trevligt sällskap och smög sedan upp till sitt lilla flickrum nr 10 och lyssnade på musiken från "Skönheten och Odjuret".

Nu är snart hennes vecka gjord... hon bävar lite inför det. Torsdag kvar, sen Fredag....
Hon väljer - just nu - att blunda inför denna sanning och ber och hoppas på att timmarna ska vara lite längre just nu...
bara lite lite...

please??


Kommentarer
Postat av: Matilda

"Nej, jag ogillar inte människor, jag hatar de bara innerligt - det är en helt annan sak...."



Mohaha. Jag förstår preciiiis vad du menar. :)



F ö har jag pratat med karlhelvetet. And all is clear as crystal. Lunch eller fika ngn dag, kanske? Låter som du behöver muntras upp så här i slutet på "din" vecka. I am better.

2009-10-22 @ 11:24:41
URL: http://wishfulmaddieny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0