Falska människor

Att det finns människor som medvetet vill såra och förstöra för andra... Jag trodde inte att folk kunde sjunka så lågt.. men tydligen.

Vet knappt var jag ska börja, är så jäkla arg men det känns ändå bra att min första instinkt var den rätta... "Det här kan inte stämma, det här kan inte vara sant" Men när Tengil den onde i en halvtimme sitter och berättar om alla de gånger hon legat med min kille, tröstande lägger armen om mig och menar att hon velat berätta det här tidigare för mig, men inte förmått sig till det...

Gaaaaaaah....

"Jag säger det här för din egen skull, så att du ska veta exakt vem det är du umgås med..."  

"Jag har mått jättedåligt över att du hatat mig så, för jag har aldrig försökt förstöra för er..." 

" Jag vill bara säga att du förtjänar bättre, du förtjänar att ha någon som respekterar dig." 

" Vi påbörjade detta i början av sommaren, och vi avslutade detta någon gång i vintras. "

" Jag visste inte att ni höll på, för han sa alltid att det inte var något mellan er. Han kom och knackade på min dörr mitt i nätterna och talade om att han var kär i mig. "

"Kommer du ihåg den gången när han försvann från nationen? Då gick han hem till mig och så i efterhand har jag fått höra att du hade varit kvar på nationen och väntat på honom... Shit vad jag mådde dåligt efteråt, jag tänkte att guuu, vad ska Camilla tro om mig nu?" 

"Han är ett svin som inte förtjänar dig. Han låg med mig och charmade mig, och så gjorde han antagligen med dig oxå. De saker han sagt till dig, har han även sagt till mig och det har han säkert sagt till Erika också..." Han är manipulerande, han vet precis vad han ska göra och säga för att få folk att falla..."

och jag grät hela kvällen med Pingsi på expen och kunde inte tro att detta vara sant.

Men som tur är så kände jag att jag måste prata med någon, jag tänker inte acceptera detta, jag vägrar  acceptera att det här kan vara sant utan att fråga någon som jag vet har koll på hur det verkligen ligger till. Petter eller Stina. Jag gick till nationen och där fanns Stina. Och hon blev chockad och kunde dementera hela historien och berätta hur det verkligen låg till.

Men det allra värsta var tvivlet som dök upp. Lixom "Varför skulle Tengil ljuga för mig nu? Vad tjänar hon på det?" Det har gått ett halvår, han o jag är inte tillsammans längre... Hon tjänar inget på att ljuga för mig, mer än att förstöra och såra andra och DET tänker jag att folk inte medvetet vill göra. Men tydligen.

SÅ jävla ruttet. Ljuga mig rakt upp i ansiktet. 

Men nu vet jag. Jag har inte haft fel, mina tankar stämmer fortfarande. Jag är omgiven av bra, goda människor och inte monster. Hon kan vara en falsk orm. En patetisk varelse som inte drar sig för att hämnas på personer ett halvår senare...

Bara, vad kände hon att hon fick ut av det? Kände hon sig bättre efteråt?

Nåja, hon är inte värd att lägga tankekraft på. Men men... tro inte på vad andra säger förrän man själv har satt sig in i frågan...

Allt är är kaos o fel...

Har nog aldrig mått så dåligt förrut... Känner att allt är fel, att ingenting stämmer, att jag är grundlurad och att ingenting någonsin varit sant. Jag vet knappt ut eller in.  Jag vet inte vad som är sant längre...

Jag gråter. Jag tvivlar. Jag... hur långt ska jag nå botten innan jag inser att det får räcka? Att jag måste säga nej och bryta? 

Har allt varit manipulation och falskt? Har min bild någonsin funnits där? har den varit sann? Eller var allt bara en fasad...

Jag älskar honom och den person han är, men tydligen kan han inte vara det jag behöver. Någon måste säga stopp. Måste det då vara jag? Jag tycker fortfarande om honom, jag vill att han ska må bra och bli lycklig.

Bli lycklig utan att trycka ned mig, må bra utan att jag blir sårad.

Jag älskar dig, Petter!!! Men som det är nu, måste du leka av dig och jag kommer bara må sämre av att vara nära dig. Kommer jag kunna tycka illa om dig? jag tror inte det,  jag bryr mig för mycket om dig, jag tycker för mycket om dig.

... Du ska vara ifrån mig, jag ska vara ifrån dig.

Klarar jag av det här? tar jag mig upp ur det här igen? Det har gått så lång tid och ändå sårar det lika djupt som om någon ryckt hjärtat ur kroppen på mig. Vet jag någonting längre?

Känner jag ens honom? Har jag någonsin fått möta den riktiga personen? Var allt bara lögn och manipulation? Har du ljugit mig rakt upp i ansiktet? Vem är du? Jag blir livrädd av allt detta... Var jag den enda som var blind? Är du inte den jag trodde att du var? Den person jag försvarade och stod upp för, den jag tycker om och värdesätter?

Har jag varit så blind?   

So I think I getta go... before I start to catch a feeling, and you might end up and leaving me like you left me once before, my heart can't take no more so,  I think I might gotta go...

Alexandra Burke – Gotta GoArg, utlopp, må bättre, andas, kvällsbio med cosmo

Vaknar upp, jag som tänkt sova bort hela dagen. Vaknar arg... nu jävlar....

Planerar att gå ut och läsa. Tänker att jag kan slänga soporna innan, eftersom det ändå är min städvecka.
 
Vilka sitter i Uplands trädgård? Arg som ett bi går jag förbi utan ett ord och går ut igen. Ändrar mig och går in igen och frågar Arash om vi kan äta glass. Hade tänkt ignorera hela saken, men sedan blev jag trött på att jag bara sväljer saker och aldrig konfronterar. Sagt och gjort. Arg och anklagande kastar jag ur mig massa saker till Petter.

Kommunikation... eller Camilla kallar 3q en massa fula namn och försöker reda ut en massa frågetecken.
1, han ligger inte med 3q. 2, han är inte tillsammans med 3q. Ok, bra... De är bara vänner, i alla fall från hans sida. Hon är tydligen kär i honom fortfarande, nehe? som om jag inte vetat det hela tiden, och är jätte frustrerad över att de inte blir mer än vänner.

Men hon kan väl lika gärna bara gå o knullar upp någon ny snubbe, som hon brukar göra. Och skaffa sig klamydia så att hon måste göra slut med sin senaste kille för att han inte ska få veta att hon varit otrogen... Så jobbar tydligen hon! Ja, vem vill ha en otrogen slyna, någon? Hon är tydligen till salu!

Jag fick ur mig en del, och sen pratade vi en del om uplands. Så gick jag och åt glass med Arash och fick veta ett o annat...

Men jag är fortfarande arg... Jag förstår inte... Jag pratade med honom, skällde och var sur. Det kändes bättre efteråt, för jag fick ju bara bekräftat att han är en bra kille, han har inte förtjänat min ilsaka, men det kändes ändå skönt att prata om det ur min synvinkel och få vara arg ett tag för att sedan kunna andas ut igen. Eller mera att kunna andas in frisk luft igen och sen andas ut igen, vilket inte gått så bra den här veckan eller i helgen. I alla fall han ligger med ingen och han vill främst inte va tillsammans med erika. 

Men jag är galet arg på henne ändå! Hon borde inte vilja ha honom.... eller ok, de positiva saker jag ser i honom borde hon oxå se, så det är inte konstigt att hon fortfarande är lika kär... Men ändå.... Hon ska bara bort. Jag hatar att se henne. Och eftersom den lilla tajta gruppen han umgås med består av Petter, Stina, Per och erika så skiter sig många saker.... Jag tål inte att se henne... Bort ska hon.... bort bort bort bort bort!

Men det verkar ändå som om det finns en gud någonstans och att alla får vad de förtjänar... Någonstans fick min hämnddemon inombords sin tillfredsställelse...

Nu är det äntligen kväll och biodate med Matilda, sex and the city och cosmopolitan på Terassen!

Tystnad

You lift me up and knock me down.
I'm never sure just what to feel when you're around.
I speak my heart but I don't know why,
'cause you don't never really say what's on your mind.

It's like I'm walking on broken glass.
I wanna know but I don't wanna ask.

So say you love me or say you need me,
don't let the silence do the talking.
Just say you want me or you don't need me.
Don't let the silence do the talking.

It's killing me, the silence.
It's killing me, the silence
It's killing me, the silence...

You let me in but then sometimes,
your empty eyes just made me feel so cold inside.
When I'm with you, it's like rolling dice.
Don't know where or how you're gonna make me cry.

So say you love me or say you need me,
don't let the silence do the talking.
Just say you want me or you don't need me.
Don't let the silence do the talking

---

It's like I'm walking on broken glass.
I wanna know but I don't wanna ask,
'cause once you say it you can't take it back.
If this is the end then please just make it fast.

So say you love me or say you need me,
don't let the silence do the talking.
Just say you want me or you don't need me.
Don't let the silence do the talking


You lift me up and you knock me down.
I'm never sure just what to feel when you're around.


dåligt

Har ont i magen. Kan inte sova.

Varför går han tillbaka till henne? Varför ignorerar han nu plötsligt mig? Vad har hänt? 
Vad har jag gjort? Så här brukar han inte bete sig...

En sån kväll

Först jobba.

Sedan blev kvällen värre...

Tur att man kan slinka hem till Johanna och Stocken en stund och vila huvudet.

För ibland brister det, men ikväll blir det kanske inte en sån dag... eller?

Cirque du Soleil – Rideau

Blott en dag

Ett ögonblick i sänder...

Igår regn. Idag solsken. Det kunde lika gärna kvitta vilket som. Nu är man här igen.
Samma situation. Samma känsla.

Det är så här det kommer vara. Jaha... är det allt? Kommer saker bara kännas så här nu? 
Jag har sett både hägg och syrén som blommar, men de kommer ju ändå blomma över straxt, så vad är poängen?

Vad är poängen med något? Det är sommar, men den kommer ju försvinna vilket som.

Jag ser inte poängen, jag ser inte det vettiga... just nu ser jag faktiskt ingenting. jaha... då var man alltså här igen. Samma tårar, samma tomhet, samma känsla av ingenting.   

Jag ser inte fram emot något. Och det är väl antagligen jag själv som satt mig i den här sitsen...
Jag har inga undanflykter, inga personer att skylla på. Kanske trodde jag att det skulle bli bra? Kanske jag bara lät mig dras med i strömmen och lät mig själv hoppas?

Nu vet jag inte längre. Nu känns det genast bara så tomt och hopplöst.

Nicole Kidman and Ewan McGregor – Come What May - Original Film Version

Kusinträff i solen

Kusinträff hemma hos syster. Mycket ätande och mycket pratande.

Lunch: Baguette med potatissallad och rostbiff och morotskaka.

Solskenspromenad ned till marknaden.

Middag: Kycklingsallad med fetaost, soltorkade tomater, cashewnötter, mangosås och vattenmelon.

Efterrätt: Kladdkaka med grädde.

Mycket trevlig gemenskap!!

Fick höra en väldigt trevlig sak, som gjorde att man kände sig väldigt uppskattad!
Helena, som är gravid och är inne på sluttampen i sin graviditet, sa att hon skulle vara helt lugn, bara Johan - hennes man - skulle vara med på förlossningen. "Annars vill jag ha med dig, bara så att du vet. Jag har sagt det till Johan, ifall han skulle vara borta, så vill jag att Camilla ska vara med." 

Det kändes väldigt varmt om hjärtat att få höra det!

En dag som fått tankarna att skingras, vilket uppskattas oerhört! 

Hemtentakaos

Hemtenta... Inlämning idag vid 16.00.

Kaos i huvudet.

Det går verkligen inte bra. Det vill inte fungera... Huvudet står på noll och vägrar samarbeta.

Istället kretsar Lund i mitt huvud. Lund och Lundakarnevalen. Hela helgen. En husbil med uplänningar. 

Hela helgen. Och jag är fullkomligt livrädd och svartsjuk och har en kall klump i maggropen.

Jag har verkligen inte tid att ägna något energi åt det nu, jag har en tenta som ska skrivas. Men det verkar inte spela någon roll. Tanken dyker upp ändå. 

Jag borde inte vara så här. Det borde ha gått tillräckligt lång tid för att jag inte ska bry mig. Men jag bryr mig.

Det kan inte hjälpas, jag är som fördömd att älska denna 29åriga tvåbarnspappa, och jag vill inget hellre än att fortsätta göra det. Hur bittert och ont det än gör.

Och hur dåligt positition det än sätter mig i, så kan jag inte sluta. Hela höstterminen var vi tillsammans. Hela vårterminen har vi fortsatt att träffas. Och jag vill inte tappa bort det. Jag vet redan nu hur tomt det känns att inte se honom. När han inte där. Hur ska det då gå när han avgår på riktigt? En tanke jag inte vill tänka på.

Hur många nergångar det än kan vara däremellan de gånger jag träffar honom, så väger höjdpunkterna upp det. Hårt men sant.

Alexander Rybak – Abandoned
 

Promenad med doften av hägg

En solig dag. Kort och gott, en härlig dag. Min och Kates redovisning gick jättebra, vi hade - utan att skryta - den roligaste presentationen av alla de grupper som höll sina idag.

Jag hann sedan äntligen ut på en riktig vårpromenad - har inte tagit mig tid innan - och kände dofterna av de ljuvliga hyacinterna och häggen som växer i Universitetsparken.

Mot kvällningen blev det sallad, ostbågar och te-mys hemma hos Johanna. ¨

Vid halv tolv när jag lojt promenerar hemåt igen så känns det precis som om jag promenerar utomlands. Det är mörkt och det är varmt och det känns bara fel att gå och lägga sig. Så jag smiter upp till mitt rum, hämtar en tröja och ger mig sedan ut på en nattlig promenad i den ljumma vårnatten. 

Det är lugna tysta gator, trädkronorna lyses upp av gatubelysning, en nymåne kikar fram bakom några moln på den mörblåa himlen och det är en underbar doft i luften - naturens allra egna dofter som kommer fram och som alltid upplevs tydligare och bättre på kvällen.

Jag går omkring och myser i min stora collegetröja och nosar på alla blommande buskar och träd som jag passerar.

Eftersom jag är jag och älskar blommor, kan jag inte låta bli att bryta några kvistar från ett träd med nyutslagen hägg. Vardagslycka!!!

Min bukett och jag strosar sedan hemåt efter en timme och nu står den blommande häggen i ett glas på mitt nattduksbord och väntar på att göra min slummer än mer ljuvlig. 

Godnatt!


Vårbal å Uplands nation

Ja, det var en kväll i maj, en solstrålande lördag med glädje, förväntan och ett hav av färgglada sidenklänningar och svarta frackrockar. En ljummen vårkväll då alla var lyckliga.

Jag ska inte försöka mig på att förmedla känslan i ord. Så jag låter mina bilder tala för det jag själv inte lyckas beskriva.


Det är dags för fredags...tvätt?

Ibland kan man inte låta bli att älska läkare. I detta fall kan man inte låta bli att älska läkare med humor.

Eller vad sägs som: Ja du... jag ser att du är en riktig stamkund hos oss här, hehehe" Eller: " Ja, du kan ju testa den här kuren och se om den fungerar, annars är det bara att komma tillbaka... Ja, men du kommer väl förmodligen hit igen snart i alla fall så..." Mmm eller hur, jag tycker ju att det är så otroligt roligt att komma hit att jag inte kan låta bli...

Men de snitsiga sjuksköterskorna är inte så dåliga de heller. När man precis betalat för sitt drop in-besök dröjer det ca: 4 minuter innan man blir kallad till kassan igen. "Ja du, det här var ju inget snack om saken, du ska få träffa läkaren - det blir 140 kr till tack. Hehehe, det här var minsann lättförtjänta pengar *blink blink*"

Mmm jo, jag vet, jag visste redan utgången av detta innan jag gick hit. Jag har, som sagt gedigen erfarenhet av detta. Men lite skoj på jobbet måste de väl också få ha, det skadar ju inte.

Nåväl, det blev ett litet roligt apoteksuttag av detta också. Expediten tittar på den ena av förpackningarna och skrockar lite för sig själv. "Ja, det här var en liten lustig dosering... 'Efter behag'!!"

Vad svarar man på det??

Nåväl, jag har gjort lite roliga saker den här veckan också.

onsdagkvällen var jag och såg "Ett år av magiskt tänkande" igen på Stadsteatern med Uplands kulturnämnd. Sedan blev det god chokladkaka med Evy. efter det klubb "Wilde" på Kalmars nation med Johanna, Arash, Jimmy och övriga människor.

Torsdag blev det grillning med potatisgratäng, bearnaisesås och New Moon hemma hos syster. Senare på kvällen åkte jag in till stan och gick på Stocken med Vera. Vid kvart i tolv blev det dock hemgång för mig då sista tåget mot knivsta avgick. 
Men men men... Tåget rullade visst in på fel perrong. Och ja, vad ska man göra som resenär? Alla på perrongen tog ett kollektivt beslut om att springa över spåren för att hinna med. Lite "wild and crasy"sådär på en torsdagsnatt. 

Idag är det då äntligen fredag. Jag får äntligen gå iväg till min efterlängtade tid hos min frisör. Att få börja dagen med att få håret tvättat och huvudet masserat... Kan säga att jag nästan somnade i stolen.

En och en halv timme senare beger jag mig till jobbet och får jobba där till 19.30. Sedan busstur hem till Uppsala och äntligen har jag orken till att kunna städa och tvätta upp min enorma tvätthög, som legat på lur i min tvättkorg. 

Äntligen kan man då få avnjuta sin fredagkväll med nybäddad säng, rena fönster, nyvattnade blommor, nyvikt tvätt och den ljuvliga doften av citron, som stiger från aromalyktan på nattduksbordet. Mmmm.... Ett mycket bra sätt att inleda helgen på kan jag tycka. 

Och Imorgon är det så äntligen dags för Vårbalen.  

Arbetsfredag, Bröllopslördag, Cirkussöndag

Jobbade fredagen. Missade bussen och var inte hemma förrän vid 22.30. På en fredagkväll har man då två val, antingen går man och sover - vilket är ens första instinkt eftersom man är otroligt trött - eller så taggar man till och sover 45 min och går sedan ut för att umgås med sina vänner 23.45.

Jag tänker att jag är för ung för att gå och sova tidigt en fredagkväll, alltså valde jag alternativ nummer två. Och ja... det är ju ändå fredag, en väldigt speciell fredag, man vet aldrig vilka människor man kan stöta på....

Drinkar på jazzbaren med Evy, Linnéa, Marcus och Putte. Hälsade på Texas och Janne. Träffade sedan på Johanna och gick in och nosade upp jordgubbsfruktsallad efter restaurang Riksäpplet i köket. *mumma* Hamnade sent omsider på fredagssexa och traskade inte hem förrän vid 03.15.

---

Lördag. Hjälpte Marcus och PC att dekorera i festsalen inför bröllopet. Umgicks med Vera och Arash. Fick veta att det skulle vara "världens bästa sexa ikväll. Kom med Camilla och bjud med alla du känner."  Resten av Uplands var på mitterminsresa, men de skulle säkerligen dyka upp på sexan på kvällen... Hmmm, det låter uppenbarligen lockande. Kanske ikväll...

Med beslutsångest över kvällen polerar jag ljusstakar, dekorerar ledstänger med vita tygstycken och röda rosor. Avbryter mitt arbete för att gå iväg på pizzalunch med syster. Vi diskuterar fördelar och nackdelar med allt - fram och tillbaka. Går sedan hem och byter om för middag. Åker iväg med familjen till restaurang La Fleur för firande av mammas födelsedag. Otroligt god mat, ligger inte långt efter standarden på Peppar Peppar.

Kommer hem vid nio. Blir smsvälkomnad av Evy hem till Olov och dricker sedan skumpa med Evy, Olov, Maria och Erik. Därefter joinar Jonathan, Erica och Lisa. Runt 01 bestämmer jag mig för att strosa ned på Uplands och leta upp Johanna. Kommer ned och blir uppdragen till bröllopet och baren på övervåningen av PC, som vill bjuda på champagne som "tack för hjälpen idag". 

I trappan möte vi en äldre herre som stannar oss och tittar på mig och utbrister: "Vem är denna fröken då PC? Nog för att det har varit många kvinnor här idag, men ingen har varit lika snygg. Ja, jag måste bara säga det, du är väldigt vacker!!"  PC tar honom lite åt sidan och viskar; Jo, men nu kanske det är dags för dig att ta och gå ut till taxin där din fru väntar..."

Efteråt när jag fått mitt champagneglas frågar jag PC vem mannen i trappan var. "Jo, det där var brudens far..." Vilka oväntade saker som kan hända på bröllop...

Drack champagne, dansade med Johanna, pratade med Marcus, Arash och boundade med Adam och fick tillslut smaka en bit av bröllopstårtan. Väldigt lyckat!!! Långt senare blev det sexa, rökpaus med Arash och Marcus, vin med Vera och sent omsider vid 04.35 gick jag hem till min lya.

Söndag, uppe med tuppen eller mera uppe vid elvasnåret men anyhow. Ned på stan och tar bussen till Gränby. Hittar mina systrar och så strosar vi iväg på Cirkus Brasil Jack. Väldigt länge sedan man var på Cirkus, men det var lite samma känsla som när man var barn. Popcorndoft, sockervadd, förväntan i luften... Och vi blev inte besvikna; dresserade hundar, akrobater, clowner, hästar och jonglörer. Efteråt, fika och fönstershopping på Gränby. 

Annika avviker tidigare medan jag och linis fortsätter att strosa runt bland butikerna. Vid 18.00 promenerar vi sedan hem i vårsolen och fnissar åt gröna kort, stadigare mat, Kristina Lugn-diktsamlingar och roliga människor.  

Dagens bästa: Nu när vi har ätit hamburgare vid fyra tiden, så är man inte så hungrig. Man kanske bara behöver äta något lite stadigare bara på kvällskvisten.... [Va??] 

Och än är inte helgen slut. Vem vet vad som kan hända...
Kanske kvällspromenad. Kanske te-mys med Evy. Kanske något litet lättare/stadigare till kvällsmat.

Den som lever vidare får se...


Mammas födelsedag

Anna Bergendahl – This Is My Life - Niclas Kings Radio Remix

Mycket trevlig afton igår med Johanna!!! Mycket vitlöksbröd och vin blev det! och lite kladdkaka på det, mums!

Man vet att man har trevliga vänner när de kan höra av sig dagen efter att man sågs och bara kontrollera att man mår bra och att man vet att man alltid kan slå de en signal om det skulle vara något. Good stuff!

Idag är det 6:e maj och min mammas födelsedag. Det innebär att jag och syster åker till alsike och äter födelsedagsmiddag på kvällen.

Innan dess ska jag ner på stan och försöka hitta en vacker blombukett och en kakform. Dessutom ska jag susa ned på biblioteket och leta rätt på x antal böcker till vårt seminare.

Himlen är grafitgrå och signalerar starkt om regn. Men man får inte låta sig nedslås av det, jag är ju ändå ledig från jobbet idag!!!

En bra torsdag helt enkelt! Nu ska jag ut - på med jacka och sjal - och gå på blomsterjakt i stan. Wish me luck!

Tillbaka på banan

 Rosanne Cash – Girl From The North Country

Jaha, då var man tillbaka på banan igen.

jaha.... 

Vilken tråkdag. Det är knappt ens roligt att skriva längre.... finns ingen ork att vara fyndig eller kreativ. Det regnar och är grått. Men det är maj, det är onsdag och jag är ledig från jobbet.

Vad ska man då hitta på?

Jag vet att jag måste städa, tvätta och bädda rent med nya sängkläder. Det är nödvändigt, men speciellt skoj är det ju inte. Men efteråt, vad ska man då hitta på? Sant som man säger, den friska vill många saker, den sjuka vill bara en sak.

Tråkdag.

Nu kom solen fram i alla fall, alltid något.
Jag vill ut och umgås... *pling* Ahh, Johanna tycker att vin och svantes vid tiotiden skulle vara trevligt och vem är jag att inte haka på detta kanonerbjudande?

Julian Casablancas – Out of the Blue

Då ska jag bara sysselsätta mig själv med något fram tills dess. Det är ju bara... 3,5 h dit... nästan så att man känner sig lite stressad... ;)


Tisdag, arbetsdag

Nu är det då äntligen tisdag. Tisdagkväll. Äntligen hemkommen från jobbet, nyduschad, mjukisklädd och uppkrupen vid datorn.

Det har varit en rätt så trevlig dag i Sigtuna. Jag var extremt sur och opepp på att jobba idag, men lyckades vända den känslan till något positivt. Det var lagom med folk och vi har dessutom "invigt" vår nya salladsbuffé. Jättegod. Jag har dessutom fått jobba med Alexandra, vilket alltid går lättast och är trevligast. Moln på himlen har dock varit att chefen hängt mycket i butiken idag, det blir alltid så stelt när han är i närheten. Han är dessutom inte lika bra med kunder som vi andra som jobbar. Han är mest bara sur och stressad.

Igår var min lediga dag. Jag pluggade och åt lunch med en kompis. PC tyckte att vi kunde gå på vårbalen tillsammans, så nu är jag anmäld till den. Men jag ska nog ta och skicka en liten förfrågan om att jag gärna vill sitta i närheten av Johanna och Marcus vid middagen.

Fikade på eftermiddagen med syster. Vi har alltid mycket som vi måste prata om. Kakel, lön, arbete, medarbetare, valborg och allt annat som vi brukar prata om [!]... Åkte sedan hem till föräldrarna och åt middag och pratade om jobbet. Om hur arg jag är på allt som inte fungerar. Kändes väldigt mycket bättre efteråt.

Å, glömde jag att nämna det? Jag är frisk igen!!! :D Feberfri, halsontsfri, lite snuvig men det tänker jag inte låtsas om. Så himla skönt att inte vara så fruktansvärt trött längre.

Imorgon blir det tidig dag för mig, jag måste upp till skolan och plugga in tre kapitel som har förblivit olästa pga sjukdom innan mitt seminarie. Men det är bara att bita i det sura äpplet.

Jag är i alla fall ledig från mitt jobb i två dagar framöver :P Weeeiiii, så himla härligt!!

Nu ska jag plugga det sista jag kan och sedan sussa gott.

Det är på sitt sätt ganska skönt att vara så upptagen som jag är just nu, så att jag slipper tänka efter. Igår tänkte jag efter och då snurrar det för mycket utan att jag kan få fram något svar. För det finns ingen att fråga. 
Får ta och reda ut saker med Johanna någon dag när hon - och jag - har tid.

Nu sovdags!! Nej, visst ja, pluggdags!  


Sjuk, sjukare, sjukast

De senaste dagarna kan man beskriva som sjuka. För det är det jag har varit. Har gått omkring med feber, förkylning, halsont och ont i kroppen i flera dagar. Och under dessa dagar har jag passat på att jobba[!] Inte under världens bästa förutsättningar men har man lovat så har man.

Jag var sjuk under valborg. Var uppe i ca 6 timmar och sov resten. Jag var sjuk under första maj. Jag spenderade tiden i en soffa med en filt och Johanna stoppade i mig nyttiga saker.

Jobbar söndag med tokont i halsen. Går hem till Evy och dricker te på kvällen.

Idag, tisdag... som verkligen inte är en tisdag, utan en måndag - herregud att inte ha koll på dagarna längre... Man blir allt bra snurrig när dagarna bara svischar förbi och man jobbar på helger istället för att vara ledig - vaknar jag och har fortfarande ont i halsen... men jag måste plugga så... nu hjälper inga undanflykter. Jag HATAR dock att jag skrev upp mig att jobba imorgon. eller mer mer mindre " Men.. kan du inte jobba någon mer gång den här veckan?" Jag har egentligen dock varken tid, lust eller ork. Jag måste verkligen plugga.

Men vi får se.

gotta go.

RSS 2.0