Söndag

Så har vi åttonde januari idag, det är söndag. Igår firades min 23års dag och idag skickades min uppsats in, Hurra!!! Det här firades med att äta upp det som var kvar av smörgåstårtan som vi hade igår när min släkt kom förbi och gratulerade.

Dessutom har vi börjat ta tag i packandet av bokhyllor, linneskåpet och lite smått och gott. Jäklar vad mycket saker det finns. Men nästa helg går det stora flyttlasset, så det finns ingen ursäkt till att inte packa. Ned i kartonger och påsar ska det!



Dessutom har min förkylning gått från ont i halsen-stadiet, snörvelkråka till att bli irriterande djuphosta. Men viktigt att poängtera: det kunde ha varit värre. Det kunde också ha varit betydligt bättre. 
 
Imorgon ska jag iväg och lämna ifrån mig tre exemplar i pappersform av min uppsats. Varför det nu prompt ska behöva vara tre exemplar blir jag lite konfunderad över med tanke på att det bara ska vara ett som fungerar som arkivexemplar. Men om jag är lite smygelak beror det på att lärarna inte riktigt begriper hur våra nya skrivare fungerar och därför låter oss göra jobbet. Men det finns säkert någon annan, officiell och finare, anledning.

Nu har vi precis avrundat kvällen med te, bullar och tittat på filmen Nalle Puh, och jag myser djupt begravd under min tvfilt- och hostar - riktigt nöjt :)

Nu när man har skrivit färdigt sina uppgifter, hamnar man i ett litet tidshål då man inte riktigt vet vad man ska göra av tiden. Jag vill inte titta på film eller serier för jag har redan tittat på Return to Eden och Nalle Puh så nu är jag nöjd. Högkulturell, det är jag det!!

Då kan man istället kika igenom Jotex.se som kan vara det bästa. En av gårdagens presenter från min syster var ett presentkort på valfria vardagsrumsgardiner och jag är väldigt sugen på att införskaffa sådana här:



Vi har dessutom väldigt ljusa möbler, vita bokhyllor och björkträ i vardagsrumsbordet så jag tror att det kommer bli snyggt. Sedan kommer det vita givetvis spexas upp med vinrött och currygult. Annars vore jag inte jag.

Köket har en så länge vita skåpluckor och vita väggar och då kommer grönt att se riktigt lummigt och avslappnande ut. Älskar grönt av den anledningen, inte så som jag brinner passionerat för vinrött, men ja, jag ser det gröna som en passande fling.

I nuvarande köket, innan jag sprang runt och julpyntade överallt, hade vi just färgtema grönt med enfärgade gardinlängder i ljusgrönt, tänk den där vårgröna färgen på en nyutslagen björk.

Gröna gardiner, gröna stolsdynor och gröna bordstabletter:



Då tror jag att till det nya köket kommer passa med en snygg gardinkappa till redan existerande gardinpar:

http://www.hemtex.com/sv/se/produkter/fransk-veckbandskappa-ormbunke/gron 

Ge mig sedan krukor med vita orkidéer och grön murgröna och jag kommer bli galet glad! 

Ojoj, nu är jag minsann mer girly än jag brukar vara. Nästan så att jag måste ta och lägga till rubriken "Dagens outfit" bara för att det nästan hör till:

Dagens outfit:

Mjukisbyxor, Madonna-tshirt, omatchande strumpor och dålig hårdag.

 


Nå, nu kan jag gott återgå till andra ting. Som att dricka te, hosta, jaga ninen igenom lägenheten och kasta mig i säng - och då menar jag verkligen kasta mig i säng. Man tar sats, springer och så skuttar man ned i sängen och hoppas att det inte finns någon skarv mellan sängarna ;P


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, allt låter toppentopp. :) Ser fram emot att komma hem, slänga mig ner i en soffa med er två, titta på en film eller två och bara bubbla, bubbla, bubbla. Saknar er.



Lycka till med flytten - sorry att vi inte är hemma och hjälper till!

2012-01-09 @ 08:25:59
URL: http://www.sarapunktcom.se
Postat av: Sara

Åh! Om inte Henrik sa att Martin hälsade från oss:



Grattis på födelsedagen! Nästa år vi med och partar!!

2012-01-09 @ 08:26:54
URL: http://www.sarapunktcom.se
Postat av: Evy

hahaha, jaga Ninen? det förtjänar han säkert! :D jag ser fram emot att se er nya lägenhet, jag säger JA till de fina gardinerna! ;D

Postat av: Anonym

Tycker båda strumporna ser svarta och fina ut, haha!

2012-04-10 @ 18:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0