Arg, utlopp, må bättre, andas, kvällsbio med cosmo

Vaknar upp, jag som tänkt sova bort hela dagen. Vaknar arg... nu jävlar....

Planerar att gå ut och läsa. Tänker att jag kan slänga soporna innan, eftersom det ändå är min städvecka.
 
Vilka sitter i Uplands trädgård? Arg som ett bi går jag förbi utan ett ord och går ut igen. Ändrar mig och går in igen och frågar Arash om vi kan äta glass. Hade tänkt ignorera hela saken, men sedan blev jag trött på att jag bara sväljer saker och aldrig konfronterar. Sagt och gjort. Arg och anklagande kastar jag ur mig massa saker till Petter.

Kommunikation... eller Camilla kallar 3q en massa fula namn och försöker reda ut en massa frågetecken.
1, han ligger inte med 3q. 2, han är inte tillsammans med 3q. Ok, bra... De är bara vänner, i alla fall från hans sida. Hon är tydligen kär i honom fortfarande, nehe? som om jag inte vetat det hela tiden, och är jätte frustrerad över att de inte blir mer än vänner.

Men hon kan väl lika gärna bara gå o knullar upp någon ny snubbe, som hon brukar göra. Och skaffa sig klamydia så att hon måste göra slut med sin senaste kille för att han inte ska få veta att hon varit otrogen... Så jobbar tydligen hon! Ja, vem vill ha en otrogen slyna, någon? Hon är tydligen till salu!

Jag fick ur mig en del, och sen pratade vi en del om uplands. Så gick jag och åt glass med Arash och fick veta ett o annat...

Men jag är fortfarande arg... Jag förstår inte... Jag pratade med honom, skällde och var sur. Det kändes bättre efteråt, för jag fick ju bara bekräftat att han är en bra kille, han har inte förtjänat min ilsaka, men det kändes ändå skönt att prata om det ur min synvinkel och få vara arg ett tag för att sedan kunna andas ut igen. Eller mera att kunna andas in frisk luft igen och sen andas ut igen, vilket inte gått så bra den här veckan eller i helgen. I alla fall han ligger med ingen och han vill främst inte va tillsammans med erika. 

Men jag är galet arg på henne ändå! Hon borde inte vilja ha honom.... eller ok, de positiva saker jag ser i honom borde hon oxå se, så det är inte konstigt att hon fortfarande är lika kär... Men ändå.... Hon ska bara bort. Jag hatar att se henne. Och eftersom den lilla tajta gruppen han umgås med består av Petter, Stina, Per och erika så skiter sig många saker.... Jag tål inte att se henne... Bort ska hon.... bort bort bort bort bort!

Men det verkar ändå som om det finns en gud någonstans och att alla får vad de förtjänar... Någonstans fick min hämnddemon inombords sin tillfredsställelse...

Nu är det äntligen kväll och biodate med Matilda, sex and the city och cosmopolitan på Terassen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0